Direct contact + 31 6 41 21 45 48

BRES Breda

Het mooiste energiebedrijf ben je zelf!
Als het aan de leden van BRES ligt, schakelen we in Breda over op 100% duurzame energie. En dat kan: met een energiezuinige woning en energie van de zon, de wind en aardwarmte komen we een heel eind.

Meer info: BRES Breda

woonSUPPORTplus

Woonsupportplus verbindt.
Woonsupportplus begeleidt verhuurders en gemeenten bij het duurzaam verbeteren van woningen en gebouwen. De manier waarop Woonsupportplus dit proces begeleid is uniek. Kernwoorden in onze manier van werken zijn begrijpende communicatie en grote betrokkenheid.

Meer info: woonSUPPORTplus

Gemeenschapshuis Zesgehuchten

Gemeenschaps­huis ZesGehuchten verhuurt ruimten in Geldrop. De Stichting Gemeenschapshuis Zesgehuchten is de beheerder van 2 gemeenschapshuizen in Geldrop: Papenvoort 1 en Tournooiveld 10. In beide gebouwen zijn ruimten te huur voor verenigingen, stichtingen met een ideële of sociale doelstelling of andere (semi)culturele organisaties, bij voorkeur uit de wijk Zesgehuchten en de Gemeente Geldrop.

Meer info: Gemeenschapshuis Zesgehuchten

Atelier Binnen

Atelier Binnen is niet zomaar een Atelier! Zij maken creaties in allerlei vormen, waarbij we vaak gebruik maken van natuurlijke materialen. Met deze creaties hopen zij sfeer en gezelligheid bij jou in huis te brengen. Dat kan zijn met een uitbundig bloemstuk, een schilderij met een "wauw" factor of een mooie decoratie. Maar bij Atelier Binnen kun je óók zelf aan de slag. Zij organiseren regelmatig creatieve workshops, waarin je onder deskundige begeleiding bijvoorbeeld een bloemstuk leert maken.

Meer info: Atelier Binnen

Tyre seal company

Elk jaar staan er duizenden vrachtwagens, bouwvoertuigen, caravans, campers, landbouwvoertuigen, motoren, fietsen, scooters stil vanwege een lekke band. Het vervangen of repareren van deze banden kost veel geld. Ook het tijdverlies dat u, uw personeel en voertuig oploopt kan aardig in de papieren lopen. Met een goede banden-sealant (anti-lek vloeistof) zijn deze problemen verleden tijd.

Meer info: Tyre seal company

Staffmark.nl

Werkt vanuit een duurzame relatie, bouwt aan de organisatie en de samenwerking tussen mensen.
Zichtbaar maken vanuit welke niveaus de organisatie zich beweegt, dat is belangrijk.
Evenals vertrouwen, respect en evenwichtig handelen.

Meer info: staffmark.nl

BZCP - Advies

U heeft behoefte aan een adviseur die alle betrokken partijen begrijpt en hierop weet in te spelen zowel als goed luisteraar,
U wilt ondersteuning van iemand die ruime ervaring met zich meebrengt, opgedaan in verschillende branches en organisaties, zowel in een interim rol als projectmanager

Meer info: bzcp.nl

Agaatlaan

Op deze website vindt u alle informatie over de aanpak van de flatwoningen van Portaal op de Agaatlaan in Leiden.
In 2015 worden deze woningen duurzaam verbeterd, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Dit doen zij in samenwerking met VolkerWessels en onder de paraplu van Stroomversnelling.

Meer info: agaatlaan.nl

GB Consultants

GB Consultants BV is uw commerciële en technische partner voor uw contacten in de Duitse markt. Door de jarenlange ervaring in internationale betrekkingen heeft GB Consultants een netwerk in zowel Nederland als Duitsland opgebouwd met als zwaartepunt de machinale bewerkingen van onderdelen. Deze markten worden door GB Consultants aan elkaar geknoopt.

Zie gbconsultants.nl/

Jon

Ik ben Jon de Wit
En dit is mijn verhaal

Responsive webdesign is Hot

Vroeger hadden we nog de 15 inch monitoren met beperkte grafische mogelijkheden om websites goed weer te geven; dus hadden we veel tekst en een enkel plaatje lukraak tussen de tekst geplaatst.

De 15 inch monitoren werden opgevolgd door grotere exemplaren, van 16 naar zelfs 17 inch en later die kasten van apparaten van 21 - 22 inch.
De grafische mogelijkheden groeiden mee dus gingen websites er ook steeds beter uitzien.

Echter het formaat van de site diende afgestemd te worden op de mogelijkheden van pc en zijn monitor.
Het formaat 800 x 600 pixels was lange tijd de standaard, daarna volgenden 1024 x 768 en 1366 x 768.

Veel websites worden momenteel nog getoond in deze standaards en zien er op grotere schermen niet meer bij de tijd uit. Een monitor met formaat 800 x 600 heeft nagenoeg niemand meer en ook de 1024 x 768 zullen langzaamaan vervangen worden door grotere exemplaren. Ikzelf zit achter een pc met een beeldscherm dat een resolutie van 2560 x 1440 aankan.

In de afgelopen jaren is de 'mobiele' pc in opkomst gekomen, we hebben het dus over de mobieltje of smartphone met een verkleine versie van de internet browser die we van de pc kennen.
Hiermee  kunnen ook website bezocht worden echter wordt dan slechts een deel getoond of moet er 'ingezoomd' of 'uitgezoemd' worden om de teksten goed te kunnen lezen. Het wordt hierdoor niet overzichtelijk meer. Naast de mobieltjes kwamen de pads, die weer een groter beeldscherm hebben en dus websites beter bekeken konden worden vanaf een 'mobiel' platvorm. In- en uitzoomen voor het goed lezen van tekst is echter nog steeds nodig.

Om dit op te lossen moet dus eigenlijk een website herkennen dat het bekeken wordt met een klein of groot formaat beeldscherm.

Daarop hebben de webdesigners iets verzonnen, namelijk dat een website zich gaat aanpassen aan de breedte van het scherm.

Dit heet Responsive Webdesign en dat zorgt ervoor dat een gebruiker een optimale website te zien krijgt dat zich heeft aangepast aan formaat scherm, van desktop computerschermen tot mobiele telefoons.
Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface.

Brand Webdesign heeft al veel websites in Responsive Webdesign opgezet. 

Bekijk ons Portfolio of volg de tags 'responsive webdesign' om een idee te krijgen van de mogeljkheden.