Direct contact + 31 6 41 21 45 48

BRES Breda

Het mooiste energiebedrijf ben je zelf!
Als het aan de leden van BRES ligt, schakelen we in Breda over op 100% duurzame energie. En dat kan: met een energiezuinige woning en energie van de zon, de wind en aardwarmte komen we een heel eind.

Meer info: BRES Breda

woonSUPPORTplus

Woonsupportplus verbindt.
Woonsupportplus begeleidt verhuurders en gemeenten bij het duurzaam verbeteren van woningen en gebouwen. De manier waarop Woonsupportplus dit proces begeleid is uniek. Kernwoorden in onze manier van werken zijn begrijpende communicatie en grote betrokkenheid.

Meer info: woonSUPPORTplus

Gemeenschapshuis Zesgehuchten

Gemeenschaps­huis ZesGehuchten verhuurt ruimten in Geldrop. De Stichting Gemeenschapshuis Zesgehuchten is de beheerder van 2 gemeenschapshuizen in Geldrop: Papenvoort 1 en Tournooiveld 10. In beide gebouwen zijn ruimten te huur voor verenigingen, stichtingen met een ideële of sociale doelstelling of andere (semi)culturele organisaties, bij voorkeur uit de wijk Zesgehuchten en de Gemeente Geldrop.

Meer info: Gemeenschapshuis Zesgehuchten

Atelier Binnen

Atelier Binnen is niet zomaar een Atelier! Zij maken creaties in allerlei vormen, waarbij we vaak gebruik maken van natuurlijke materialen. Met deze creaties hopen zij sfeer en gezelligheid bij jou in huis te brengen. Dat kan zijn met een uitbundig bloemstuk, een schilderij met een "wauw" factor of een mooie decoratie. Maar bij Atelier Binnen kun je óók zelf aan de slag. Zij organiseren regelmatig creatieve workshops, waarin je onder deskundige begeleiding bijvoorbeeld een bloemstuk leert maken.

Meer info: Atelier Binnen

Tyre seal company

Elk jaar staan er duizenden vrachtwagens, bouwvoertuigen, caravans, campers, landbouwvoertuigen, motoren, fietsen, scooters stil vanwege een lekke band. Het vervangen of repareren van deze banden kost veel geld. Ook het tijdverlies dat u, uw personeel en voertuig oploopt kan aardig in de papieren lopen. Met een goede banden-sealant (anti-lek vloeistof) zijn deze problemen verleden tijd.

Meer info: Tyre seal company

Staffmark.nl

Werkt vanuit een duurzame relatie, bouwt aan de organisatie en de samenwerking tussen mensen.
Zichtbaar maken vanuit welke niveaus de organisatie zich beweegt, dat is belangrijk.
Evenals vertrouwen, respect en evenwichtig handelen.

Meer info: staffmark.nl

BZCP - Advies

U heeft behoefte aan een adviseur die alle betrokken partijen begrijpt en hierop weet in te spelen zowel als goed luisteraar,
U wilt ondersteuning van iemand die ruime ervaring met zich meebrengt, opgedaan in verschillende branches en organisaties, zowel in een interim rol als projectmanager

Meer info: bzcp.nl

Agaatlaan

Op deze website vindt u alle informatie over de aanpak van de flatwoningen van Portaal op de Agaatlaan in Leiden.
In 2015 worden deze woningen duurzaam verbeterd, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant. Dit doen zij in samenwerking met VolkerWessels en onder de paraplu van Stroomversnelling.

Meer info: agaatlaan.nl

GB Consultants

GB Consultants BV is uw commerciële en technische partner voor uw contacten in de Duitse markt. Door de jarenlange ervaring in internationale betrekkingen heeft GB Consultants een netwerk in zowel Nederland als Duitsland opgebouwd met als zwaartepunt de machinale bewerkingen van onderdelen. Deze markten worden door GB Consultants aan elkaar geknoopt.

Zie gbconsultants.nl/

Jon

Ik ben Jon de Wit
En dit is mijn verhaal

Waarom SEO en wat is het eigenlijk?

Geplaatst door Jon de Wit
in blog
op 20 januari 2015
Hits: 9717

SEO je hoort het wel vaker, maar waarom is dat nodig?
Iedereen tikt wel eens wat in in Bing of Google om iets op te zoeken en vaak krijg je dan ook wel hits op hetgeen wat je zoekt. Meestal kijk je dan op de eerste pagina van de zoekresultaten of er iets tussen zit dat interessant genoeg is om op door te klikken. Over het algemeen worden er 2 à 3 woorden gebruikt om te zoeken, gevoelsmatig wetende dat je met 1 woord te veel hits krijgt die ver buiten je eigenlijke vraag scoren. Dus met 2 à 3 woorden weet je dat je gerichter zoekt. 

Ben je op zoek naar een product dan verschijnen er ook nog AdWords rechts en bovenaan de pagina. Aanbieders van producten betalen daar geld voor. Echter wil je als aanbieder van diensten of producten hoger scoren in het middendeel, om dus wellicht op de eerste pagina te verschijnen, dan dien je daarvoor je website te optimaliseren. Dit heet zoekmachine optimalisatie oftewel SEO.

SEO is nodig om bezoekers naar je website te trekken.
Je website kan nog zo mooi zijn, zonder bezoekers zullen weinigen het zien. Door het toepassen van SEO trek je meer bezoekers naar je website. SEO zorgt namelijk voor hogere posities in de zoekmachines waardoor je website zichtbaarder wordt voor potentiële bezoekers of klanten. Wat vroeger je etalage was en het zoekertje in het plaatselijke blaadje is nu je website en de zoekmachine.

Je hebt daarbij dus de mogelijkheid voor de betaalde (AdWords) en (SEO) onbetaalde weg, echter gezamelijk kunnen beide keuzes ervoor zorgen dat je je beter kunt positioneren in de zoekmachine rankings.

SEO vraagt weinig middelen terwijl Adwords je per klik geld kost.
Het optimaliseren van een website kost natuurlijk even tijd en dus geld maar is blijvend onderdeel van de website. Een advertentie in de krant kost natuurlijk eenmalig veel meer en verdwijnt bovendien uit beeld zodra de krant in de oud papier container verdwijnt. 

Een advertentie in de krant is dus veel duurder, zeker bij herhaling, als we dat afzetten tegen de kosten die je maakt voor het optimaliseren van je website en het onderhouden daarna middels nieuwe content.
SEO betekent echter niet dat je de garantie hebt op meer bezoekers via de zoekmachine en de daarin gebruikte zoekwoorden, maar zet je website wel beter op de zoekmachine kaart.

SEO en Google Analytics
SEO is goed te meten en te volgen in Google Analytics. Middels Google Analytics kun je namelijk zien welke zoekwoorden en stappen uiteindelijk hebben geresulteerd aan een bezoek aan je website.

Middels de analyses kan de SEO weer bijgesteld worden en ervoor zorgdragen dat je nog beter gevonden wordt.

SEO is dus een belangrijk marketinginstrument.
Indien SEO op de juiste wijze wordt toegepast biedt het mogelijkheden om het aantal bezoekers van je website en je omzet danig te verhogen.