CS-Cart is dé oplossing voor uw webwinkel.

CS-Cart is namelijk een allround webshop pakket geschikt voor zowel de beginnende als gevorderde webshopeigenaar.
Het pakket is zeer volledig en bevat alle functionaliteiten om mee te groeien in uw webshop ambities.

cscart-logo

Het pakket is aan te schaffen voor een prijs vanaf € 150,-- / jaar.

Brand Webdesign verzorgt in overleg met u de volledige opzet van uw webshop tot en met de implementatie van de betalingsmogelijkheden.

Interesse? Neem contact met ons op.

Compleet ecommerce pakket
CS-Cart is een zeer compleet shopping cart pakket voor het bouwen van een e-commerce website van elke omvang: van een kleine webwinkel tot en met een virtueel winkelcentrum.
Een kant en klaar storefront, met ondersteuning voor vele betaling- en verzending opties, een volledige voorraadbeheer, onbeperkt aantal producten, promotiemateriaal, en andere out-of-the-box e-commerce software opties.

Het pakket ondersteunt meerdere talen en valuta. Daarnaast kunnen specifieke producten voor een bepaalde landen worden aangeboden terwijl deze voor andere niet zichtbaar zijn; de mogelijkheden hierin zijn zeer uitgebreid.

Ingebouwde CMS
In het CMS kunt u aanmaken, bewerken en publiceren van alle soorten van web content, waaronder statische pagina's, enquêtes, nieuwsbrieven, contactformulieren, grafische- en tekstbanners, revieuws van klanten, en vele anderen. De handige menu-builder maakt de storefront navigatie handig en duidelijk voor de bezoekers van uw webwinkel.

De instelling voor de betaalwijzen kent vele mogelijkheden; plugins van derden kunnen zondermeer toegevoegd worden.
Standaard kent CS-Cart betaalwijzen zoals Paypal en 2Checkout. Daarnaast zijn plugins van derden CS-Cart geschikt gemaakt zoals bijvoorbeeld MultiSafepay en iDeal Omnikassa.

Het is mogelijk koppelingen te leggen met Google Merchant middels in te stellen data feeds. Hierdoor kunnen per product verkoop campagnes worden ingericht.

Zoekmachine geoptimaliseerd
CS-Cart shopping cart software biedt een zoekmachine vriendelijke omgeving met een tabelloze lay-out, aanpasbare META-tags, zoekmachine vriendelijke URL's en Google Sitemap. Dit alles draagt goed bij aan de goede indexering van uw webwinkel en verbetert de ranking van populaire zoekmachines zoals Google, Yahoo! Search en Bing.